Bedrijfscommunicatie met een focus op vastgoed

Ouwerkerk Tekst & Advies heeft een sterke bouw- en vastgoedachtergrond. Het is door deze inhoudelijke kennis van de wereld van bouwen en wonen, dat wij voor veel partijen in de bouw- en vastgoedsector werken. Zowel publiek als privaat. Regelmatig terugkerende opdrachtgevers zijn onder andere NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers, de Betonvereniging, de Vereniging van Waterbouwers, Bouwinvest, woningcorporatie Mitros, Vestia, Van Mierlo, Weboma, Gebroeders Huurman en Grondvest.

Naast deze sterke focus op vastgoed werken wij ook voor ondernemingen en organisaties in andere sectoren waaronder de ICT, schoonmaakwereld en de zorg.

 Merkenspel voor de onderscheidende factor

Om bedrijven te helpen bij het vinden van de onderscheidende factor heeft Ouwerkerk Tekst & Advies het merkenspel ontwikkeld. Het merkenspel is een attractief spel waarbij u heel snel duidelijkheid krijgt waarin u uitblinkt ten opzichte van de concurrentie. Kijk voor meer informatie over het merkenspel op deze site onder het kopje producten.

 Magazine, boekjes etc

Een boek of brochure is voor een bedrijf of organisatie altijd iets speciaals. Zowel inhoudelijk, dus tekstueel, als qua uitstraling, vormgeving en fotografie, moet een dergelijke uitgave helemaal perfect zijn. Ouwerkerk Tekst & Advies heeft al heel wat boeken en brochures op zijn naam staan. Daarbij kunnen wij het hele proces van planvorming tot uitvoering begeleiden. Zo werken wij voor wat betreft vormgeving samen met creatieve vormgevingsbureaus.

 Journalistieke producties

Ouwerkerk Tekst & Advies wordt regelmatig ingeschakeld voor het maken van journalistieke producties. Dit kan voor een interview zijn maar ook als het gaat om een reportage over de bouwsector weet men ons te vinden.

 Magazines

Tijdschriften en magazines zijn voor veel opdrachtgevers een uitstekende manier om hun kennis en kunde over het voetlicht te brengen. Tevens biedt het opdrachtgevers de mogelijkheid om hiermee hun relaties een platform te bieden. In de loop der jaren heeft Ouwerkerk Tekst & Advies diverse bladformules voor tijdschriften en magazines ontwikkeld.

 Websites

Het schrijven van teksten voor websites betekent kernachtig schrijven en to the point. Het betekent ook seo-schrijven zodat zoekmachines als Google en Bing uw site gemakkelijk weten te vinden. Ouwerkerk Tekst & Advies heeft in de afgelopen jaren al heel veel websites van teksten voorzien. Vaak worden wij ook betrokken om samen met de websitebouwer en ontwerper het idee voor de site te leveren.

 Verslagen van congressen en symposia

Ouwerkerk Tekst & Advies wordt regelmatig gevraagd om een congres, symposium of expertmeeting te verslaan. Deze teksten worden vervolgens gebruikt om de uitkomsten van dergelijke bijeenkomsten over het voetlicht te brengen.