BureauMediaWise gaat drie kranten maken Speciaal

Ouwerkerk Tekst & Advies gaat vanaf 1 juli in opdracht van De Persgroep wekelijks drie kranten produceren. Wij gaan dat doen onder het nieuwe label BureauMediaWise. De kranten die wij elke week gaan maken zijn Groot Rijswijk, de Delftse Post en de 3Bkrant. Voor de redactie van de drie kranten werken we met freelancers die de verspreidingsgebieden van haver tot gort kennen.

Tegelijkertijd betekent deze forse uitbreiding van werkzaamheden, dat het team van Ouwerkerk Tekst & Advies op korte termijn versterkt gaat worden. Zo komen er in elk geval twee nieuwe krachten bij. “Ik ben heel erg blij met het vertrouwen van De Persgroep in ons bureau en de aanpak die wij hebben voorgesteld om de drie kranten te mogen maken”, aldus Hans Ouwerkerk, eigenaar van het Zoetermeerse tekst & adviesbureau. “Het zijn al kranten die in respectievelijk Rijswijk, Delft en Lansingerland door een breed publiek worden gelezen. En het spreekt voor zich dat we ons gaan inzetten om er titels van te maken waar de lezers wekelijks naar uitkijken.”

Nieuw label

Het is volgens Ouwerkerk een bewuste keuze om deze redactionele werkzaamheden onder een nieuw label te hangen. “We richten ons met Ouwerkerk Tekst & Advies en SOLD Marketing vooral op vastgoedcommunicatie. Het BureauMediaWise-label hebben we begin dit jaar als trainingspoot in de markt gezet. We geven onder deze noemer onder andere communicatietrainingen en blogworkshops. Dat vatten we nu onder de noemer Wise. Onder het kopje Media vallen onze redactionele activiteiten.”

Kijk voor meer informatie op www.bureaumediawise.nl

Lees 1996 keer